Generic logo company

Werken bij TUC RAIL

Zoek je een nieuwe professionele uitdaging? We zijn altijd op zoek naar nieuwe gepassioneerde collega’s! Bij TUC RAIL bieden we je een verrijkende en stimulerende job in een aangename werkomgeving. Voeg je bij onze 1000 medewerkers en draag ook bij aan een duurzamere mobiliteit.

Onze medewerkers vormen het hart van de onderneming en werken mee aan duurzame mobiliteit.

Naïma Atori

Chief Operating Officer

Onze vacatures

Wie zijn wij?

TUC RAIL is een Belgisch engineeringbureau gespecialiseerd in spoorwegtechnologie en -infrastructuur. Wij zijn experts op het gebied van duurzame mobiliteit en hebben een multidisciplinaire en end-to-end aanpak. Wij werken al meer dan 30 jaar aan spoorwegengineeringprojecten in België en in het buitenland. Vandaag zijn wij een belangrijke referentie in deze sector. Als voorloper op het gebied van spoorwegengineering sinds 30 jaar werkt TUC RAIL aan een meer duurzame mobiliteit in België en in het buitenland.

Getuigenissen

Over de onderneming

Sinds onze oprichting zijn wij betrokken geweest bij honderden ambitieuze en innovatieve spoorwegprojecten, zoals de hogesnelheidslijnen in België en in het buitenland. Bij TUC RAIL zoek je actief mee naar oplossingen om het vervoer en de mobiliteit van morgen te verbeteren.

Philippe Denayer

Chief Executive Officer

Ons aanbod

Bij TUC RAIL werk je aan belangrijke projecten op het vlak van duurzame mobiliteit voor de hele maatschappij. Je werkt aan het ontwerpen van zeer technische kunstwerken, het tracé van een lijn, het ontwerpen van innoverende seininrichtingssystemen, … Wij bieden jou een flexibele job, die je toelaat privé en werk te combineren, in een open werkomgeving, waar communicatie en autonomie gestimuleerd worden in een collegiale sfeer. De diversiteit binnen de teams is een meerwaarde waar we de nadruk op leggen. We moedigen iedereen aan om te solliciteren, ongeacht seksuele geaardheid, geslacht, identiteit, genderexpressie, handicap, … Ons mensgericht HR-beleid en onze investeringen om het welzijn en de ontplooiing van elk van onze medewerkers te bevorderen, hebben ons voor het 4e jaar op rij de TOP EMPLOYER-certificering opgeleverd

Wat kun je verwachten?

- Aantrekkelijk salaris - Bonus gebaseerd op je jaarlijkse prestaties - Maaltijdcheques ter waarde van 8€/dag - Flexibiliteit: met aandacht voor een goed evenwicht tussen werk en privéleven (glijdende uren en telewerk tot drie dagen per week) - IT-materiaal voor thuis, iPhone - 20 verlofdagen en 13 compensatiedagen (bij voltijds uurrooster) - Cafetariaplan: leasing elektrische fiets, aankoop van tot 20 bijkomende verlofdagen, parking aan het station, aankoop van IT-materiaal, … - Carrièreplan met opleidingen - Levens-, invaliditeits- en overlijdensverzekering betaald door de werkgever - Voordelige tarieven voor verplaatsingen met de trein - Referral-premie: tot 1000€ bruto bij aanwerving van een voorgedragen kandidaat

Video's