Generic logo company
uitvinders van de toekomst

Uitvinders van de toekomst

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Boeiende projecten met een positieve impact op onze samenleving, dat is waar we met meer dan 1000 collega’s elke dag aan bouwen. We noemen ze niet voor niks de uitvinders van de toekomst! Want samen bedenken ze nieuwe wegen om ons spoorwegnetwerk steeds opnieuw heruit te vinden.

"Onze medewerkers vormen het hart van de onderneming en werken mee aan duurzame mobiliteit."

Naïma ATORI

Chief Operating Officer

Onze vacatures

Wie zijn wij?

TUC RAIL is een Belgisch engineeringbureau gespecialiseerd in spoorweginfrastructuur en-technologie. Al meer dan 30 jaar dragen we bij aan duurzame mobiliteit in België en in het buitenland. Onze expertise zetten we in voor spoorwegprojecten, van ontwerp tot uitvoering en steeds met aandacht voor een duurzame toekomst. Innovatie zit in ons DNA, en samen werken we aan de mobiliteit van morgen.

Tevreden collega’s

Onze missie

Sinds onze oprichting zijn wij betrokken geweest bij honderden ambitieuze en innovatieve spoorwegprojecten, zoals de hogesnelheidslijnen in België en in het buitenland. Bij TUC RAIL zoek je actief mee naar oplossingen om het vervoer en de mobiliteit van morgen te verbeteren.

Philippe Denayer

Chief Executive Officer

Ons aanbod

Bij TUC RAIL werk je aan belangrijke projecten op het vlak van duurzame mobiliteit voor de hele maatschappij. Je werkt aan het ontwerpen van zeer technische kunstwerken, het tracé van een lijn, het ontwerpen van innoverende seininrichtingssystemen, … Wij bieden jou een flexibele job, die je toelaat privé en werk te combineren, in een open werkomgeving, waar communicatie en autonomie gestimuleerd worden in een collegiale sfeer. De diversiteit binnen de teams is een meerwaarde waar we de nadruk op leggen. We moedigen iedereen aan om te solliciteren, ongeacht seksuele geaardheid, geslacht, identiteit, genderexpressie, handicap, … Ons mensgericht HR-beleid en onze investeringen om het welzijn en de ontplooiing van elk van onze medewerkers te bevorderen, hebben ons voor het 5e jaar op rij de Top Employer-certificering opgeleverd

Wat kun je verwachten?

- Aantrekkelijk salaris - Bonus gebaseerd op je jaarlijkse prestaties en de bedrijfsobjectieven - Maaltijdcheques - Groeps- en hospitalisatieverzekering - 20 verlofdagen en 13 compensatiedagen (bij voltijds uurrooster) - Vergoeding van de kosten van het openbaar vervoer en voordelige tarieven om met de trein te reizen - Bedrijfswagen of functiewagen - Toeslagen voor nacht- en weekendprestaties - Werfvergoedingen - Flexibiliteit met een goed evenwicht tussen werk en privé, telewerk tot drie dagen per week - Cafetariaplan: aankoop van tot 20 extra verlofdagen, etc.

Video's